Dronken trends

40 miljoen mensen zijn dronken op dit eigenste moment. Funny weetje. Dat dit weetje ook overtuigend moet zijn om voor een man’s trendwatching praktijken te betalen weet ik nog zo niet. Herman Konings staat in de Top 3 van Nina de Man’s goeroe’s. Hoe je het ook draait of keert… trendwatchers die met hun gat in België zitten, mankeren volgens mij een stuk credibiliteit. Maar bon, leermeester of niet, Nina trok naar the US en constateerde daar in het nachtleven, het volgende:

-in nachtclubs hoor je onbewogen te kijken, zonder gevoel

-alles wat je doet is ‘werken’

-meer en meer mensen blijven single

-alles wordt kleurrijker = ‘we zijn kleur aan het bekennen’

Verder:

-we gaan bio / ethisch consumeren

-goedkoop consumeren zal vergaan

Who was a little drunk during working, or let’s say ‘during trendwatching’? What the hell? Samengevat, 1/1pagina interview met Nina in de Steps, daar ga je niet van achterover vallen maar toch, is dit nieuws van een trendwatcher?

Advertenties

3 Reacties

  1. Trendwatching : het woord spreekt voor zich. Trendwatchers zijn geen futuristen of toekomstvoorspellers. Ze pikken bestaande trends van de straat en commercialiseren dit. Nina was net terug uit NY city : geef haar een poos om haar indrukken te verwerken. Want daar draait het om : filteren en kijken wat er in Europa (België) zal aanslaan.

  2. Haha, en toch blijft Nina een leuke naam, zolang die Nina’s maar de slappe lach durven krijgen in een club waar gemanicuurde nagels en elegante handtassen legio zijn.

    xxxxx, echt een leuke blog. Commentaar geven is moeilijk op zo’n fijne frisse stukjes tekst: zwierig geschreven, lichtvoetig van inhoud en elke keer prachtig geïllusteerd. je hebt alvast een fan!

  3. @Elisabetta

    Ik wou dat ik een Nina was. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: