Zomerse Pop-ups!

Antwerpen is goed bezig! ‘Gorilla pop up store’ – ik zou deze naam nooit goedkeuren maar leg de link met mislukking King Kong and you get the point – en dus extra fashion in de Antwerpse Geuzestraat. Leuk want ook op zondag open (tot 7pm) voor coole male shopping van Ragwear, Sessun en Junk de Luxe.

Maar het échte grote nieuws zijn twee zomerse pop-up bars. De eerste bevindt zich in ’t Militair Hospitaal waar nadien een woonproject wordt opgezet. De tweede is een pareltje in het net geopende Park Spoor Noord in, zoals je al raadt, Antwerpen Noord. Het park zelf is nog voor een stuk in aanleg maar de gerenoveerd shelter, een voormalige spoorwegloods, werd tijdelijk omgetoverd tot bar ‘Cargo’.  Zie hieronder de allure van een Spaanse boqueria! Leuk: de zetels, muziek, down-to-earth trendyness, cocktails, 12am-12pm openingsuren én keuken van Fiskebar (zalig Frans-Scandinavisch visrestaurant/wijnbar in Antwerpen). Wat is hier wél permanent: de waterspeeltuin voor groot en klein zijlings van het gebouw. 

Advertenties

Eén reactie

 1. Beste Adrenalina,

  De redactie van Medium4You heeft uw weblog bezocht en van zijn kwaliteit en originaliteit genoten.

  Wij vragen u daarom toestemming om eventueel een paar artikelen op Medium4You te kunnen publiceren, met name het stuk “Zomerse pop-ups!” dat wij heel interessant vinden.

  Medium4You is een Belgische actualiteiten site waar ook kunst, humor en avontuur aan bod komen, en die de bijzonderheid heeft om tweetalig nederlands-frans te
  zijn.

  Medium4You is een gratis website bedoeld voor meningsuiting en debatten, toegankelijk voor iedereen. Deze website wordt ter beschikking gesteld van alle
  inwoners van België en elders in de wereld, in de hoop dat zij zich dit medium van meningsoverdracht, experimenten en avonturen zullen toeëigenen.

  Elk artikel wordt gepubliceerd onder de naam die door de auteur wordt gekozen, en ook met verwijzing naar de website in kwestie.

  Wij zouden het eveneens appreciëren om met u te corresponderen en op eventuele
  vragen die u zou hebben te antwoorden.

  Medium4You is volledig gratis en zeer toegankelijk. U kunt de site op elk moment bezoeken, en u zelfs als redacteur laten inschrijven: http://www.medium4you.be

  Met vriendelijke groet,

  Het redactieteam van Medium4You

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: