Zwangere buikjes sexy?

Waarom moeten zwangere vrouwen persé in de pers getoond worden als zijnde ‘sexy’?

Bekende Hollywoodsterren, BV’s, de normale (lees: mooie, slanke) vrouw, allemaal worden ze op hun sexiest afgebeeld in alle boekskes die je maar kan bedenken. Het is niet nodig om hier nieuws van te maken: een heerlijk romantisch idee van een vrouwelijk met jouw leven, gevuld buikje te hebben, volstaat! Waarom moet een zwangere vrouw iedereen (lees: vooral mannen) overtuigen dat ze nog begeerlijk en verleidelijk is? Pronken met je buik ja, maar pronken met je buik in lingerie, niet in het kader van een advertentie, maar om een statement te vormen, hmmm. Een kort topje of een super strakke Oscar-jurk, sexy? Onbetaalbaar ja! Wat een onzin om alleen knappe, voordien ‘slanke’ dames, te tonen tijdens zo’n reportage. Niks sexy aan.

Terug naar af: waarom in hemelsnaam denken dat zwangerschap iets is om je voor te schamen, met die enkele pondjes meer! Je straalt als je blij bent met de verwachting van je baby! Dat lapje erotische lingery zal daar niets aan bijdragen! Bovendien, normale vrouw met normaal budget, kan zich toch maar max. één à twee setjes veroorloven, toch?

zwanger.jpg
Advertenties

Eén reactie

  1. Een normale vrouw met een normaal budget zal zich over het algemeen geen dergelijke setjes willen veroorloven: zo’n extravagantie voor zo’n korte tijd. Zoals je zegt: je wordt niet sexier met zo’n speciaal setje en het is ook nergens voor nodig plots je gewone ondergoed te vervangen voor 9 maand (behalve dan je BH’s). Meestal zelfs maar voor 4 maand want die eerste maanden veranderd er nog zo exponentieel veel niet hoor aan je lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: