Fashion Speurders

Elke vrouw traceert de allernieuwste modeshops in haar stad als een echte speurhond! Het is een absolute must om er zo snel mogelijk geweest te zijn, en er asap iets aan de haak te slaan! Kortweg, een op en top vrouwelijke fashion customizer haast zich door alle obligate stadsblaadjes, rent vervolgens op haar hakken door het doolhof van straatjes, om als eerste bij openingstijd binnen te stormen! Vervolgens gaat het überhaupt nog sneller: in wild verlangen én met zware dosis kooplust bereikt ze een fantastisch hoogtepunt bij aankoop van hét ultieme ‘item’. I confess: G.U.I.L.T.Y.

Wat ik onlangs zoal ontdekt heb? Misschien niet superheet van de naald, maar toch: twee totaal contrasterende stijlen kan je shoppen in de Antwerpse, vernieuwde Stadsfeestzaal, en dit op een boogscheut van elkaar: Cos goes Modern & Urban Outfitters goes Global Chic/Trash. Let’s have a ball y’all! Hihi!

Advertenties

3 Reacties

  1. Toch gaan kijken in de Urban Outfitters?
    Nog tot einde van deze week is ’t uitverkoop van de Clinic…tegenover de Clinic. Zeker eens proberen langs te gaan!

  2. Haha, ik ben daar dus echt niet goed in. Ik ga altijd naar dezelfde winkels en heb niet zo’n goede speurneus blijkbaar. Een modetalent is er aan mij zeker niet voorbij gegaan.

  3. Een gezonde dosis nieuwsgierigheid volstaat om de nieuwe shops te ontdekken. Je moet wél vaak buitenkomen en op die momenten weigeren in je oude en vertrouwe winkels te gaan speuren. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: