Nostalgisch uit eten

Wat een zaligheid, je liefste vriendin terugzien en samen bezeilen in een onbekend en geheel geslaagd restaurant. De ‘Chaussée de Boondael’ staat vol restau’kes uit alle kanten van de wereld. Elk zijn eigen stijl en aparte keuken. Een wandeling door de straat was als wandelen door de Delhaize en bepalen in wat voor maal je vanavond zin hebt.

Aangezien de favoriete Griek van mijn gezelschap op vakantie naar zijn moederland was, hielden we stand voor ‘Le Grenier d’Elvire’. Deze eettent valt niet op, maar biedt als je uiteindelijk voor de aangedampte vitrine naar binnen staat te turen een uitzicht op een draaitelefoon, een houten speelgoedeend op rolletjes, en meer van dat nostaligsch erfgoed dat mooi geëtaleerd staat voor een tafelend publiek. De menukaart buiten en de gezelligheid binnen overtuigden ons meteen om de enige vrije tafel aan het raam meteen in te palmen.

Mmmh en wat een heerlijke gerechten: ‘parillada-bereide’ Argentijnse steak, tagliatelle met verse zalm, huisbereide speculoos-ijs. Een absolute aanrader in Elsene is Le Grenier d’Elvire.

maria1.jpg

Advertenties

There are no comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: